Secondary Art, Geography + Biology teachers and students join forces for a cross-departmental initiative + workshop to make P30 into a “green oasis”. Planning began in March 2019 and will continue in the summer and into the new school year!

Nachhaltige Gestaltung der Nelson-Mandela-Schule. Die NMS – blühende, essbare, nachhaltige Schule

On May, 27 2019, An Inter-school art exhibition will take place. It is a joint art exhibition with International Schools (Nelson Mandela, John F. Kenndy, and Cosmopolitan).

Each school will submit 10 artworks, (with the theme Diversity) and will take place in Babelsbergerstraße 24, 10715 on the 2nd floor.

The Nelson Mandela School Choir was invited to the South African Freedom Day Celebration on April 26, 2019.

This event took place at the South African Embassy. Over fifteen students represented the choir during the Easter Holidays. The choir sang the South African National Anthem and the German National Anthem. They were well received.

The audition started to sing with them. A good time was had by all. The choir sang two addition songs. They, too, were well received.

It was a great day and lots of fun. Thanks to Florian Lonicer for these lovely photos

exclaimationWichtige Informationen für die Sekundar- und Grundschule zur Personalversammlung am 23.05.2019. Lesen Sie die Nachrichten hier

MAY 17
6 PM to 10 PM

Check out the list of EVENTS and X TED Talks

ACTIVITY SPACES WILL BE ANNOUNCED IN THE FOYER featuring Natural and Social Sciences, Languages, the Arts and Student Presentations.

Nelson Mandela Banner

Am Dienstag, 21.05.2019 ist Ubuntu-Tag an der Nelson Mandela Schule. An diesem Tag werden in der gesamten Schule Aktivitäten stattfinden und die Diversität unserer Gemeinschaft gefeiert. An der Grundschule der P23 wird von 14:00 bis 17:00 Uhr ein Ubuntu-Festival stattfinden, zu dem wir Sie herzlich einladen.

Ab 14:00 Uhr findet kein regulärer Unterricht statt. Jede Klasse macht ein Angebot an dem alle Kinder teilnehmen können. Dies ist eine tolle Gelegenheit in der Schule zusammen zu kommen, sich auszutauschen und die Vielfältigkeit unserer Gemeinschaft zu feiern.

Für das leibliche Wohl wird gesorgt sein. Im Sinne der Nachhaltigkeit bitten wir alle ihr eigenes Besteck,Teller und Tasse mitzubringen. Die Aktivitäten und Speisen werden für 0,50 € angeboten und entsprechende Gutscheine können im Eingangsbereich erworben werden, um Bargeld zu minimieren. Die Kinder der Klassen 1 – 4 werden vorab je einen Gutschein erhalten.

Neugründung: 2. Internationale Schule Berlin

Staatliche Internationale Schule Wangari Maathai

Bitte besuchen Sie die Website:

www.wangari-maathai-schule.de

Fragen?

Hier ist die Kontaktliste.

Schul-Sekretariate:

• Babelsberger Straße 24-25 (B24), Flex-10

partner

esafety label

24.05.2019 Nelson-Mandela-Schule · Staatliche Internationale Schule Berlin | Nelson Mandela School · State International School Berlin