The production of this video about our school was initiated by the IT Support Students in school year 2013-2014. Support from Annemieke Akkermans and Katharina Trautschold and the editing skills of Marc König were essential. Filming was done by several people. For the full list of participants see the credits at the end.

Watch the video below, and go full screen to see the details!

Willkommen an der Nelson Mandela Schule

Die Nelson-Mandela-Schule ist eine staatliche, internationale und bilinguale Schule für Schülerinnen und Schüler von Klasse 1 bis 13. Die Schulausbildung kann mit dem bilingualen Abitur oder dem Internationalen Baccalaureate (IB) abgeschlossen werden.

Fragen?

Hier ist die Kontaktliste.

Schul-Sekretariate:

partner

12.12.2019 Nelson-Mandela-Schule · Staatliche Internationale Schule Berlin | Nelson Mandela School · State International School Berlin