DELF

21 Schüler_innen aus sechs verschiedenen Klassenstufen bestanden die DELF-Sprachprüfungen und sind nun im Besitz eines international anerkannten Zertifikats für Französisch als Fremdsprache. Die vom französischen Ministerium für Bildung, Hochschulen und Forschung ausgestellten Zertifikate bescheinigen die unterschiedlichen Sprachniveaus gemäß des Gemeinsamen Europäischen Referenzrahmens für Sprachen (GER).

Als internationale Schule mit sprachlichem Profil sind wir besonders stolz auf die vielen Teilnehmer_innen und tollen Ergebnisse und gratulieren herzlich!

Bei der feierlichen Übergabe konnten leider nur neun Schüler_innen anwesend sein. Dies ist ist das von Herrn Dr. Bauer geschossene Foto!

21 students from six different grades passed the DELF language exams and now hold an internationally recognized certificate for French as a foreign language. The certificates issued by the French Ministry of Education, Universities and Research certify the different language levels according to the Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). As an international school with a language profile, we are particularly proud of the many participants and great results and congratulate them! Unfortunately, only nine students could be present at the ceremonial handover. The photo was taken by Dr. Bauer!

Jannis Jäger

Welcome to NMS

Nelson Mandela School is a diverse and inclusive international bilingual state school, teaching from grade 1 to 13. Students in the final year can graduate with either the bilingual Abitur or the International Baccalaureate (IB).
NMS is among the Berlin schools which regularly achieve top average Abitur grades.

Greeting from the Principal Dr. Bauer

Christmas and New Year 2021 video from Principal Dr Bauer with a performance of music and an address

climate clock2

Climate clock: We must #ACTINTIME