Dear NMS community (parents, guardians, teachers, students and Friends),

We hope you have settled into the new school year and are enjoying relaxing weekends in between the long school weeks!

Due to the Covid-19 pandemic there have been complications with the funding of the prom at the end of this school year. The fundraising usually is supported to a great extent by the participation in big events, such as parties, these of course were cancelled due to the pandemic. In order to still enjoy the final party of our high school lives, we have come up with new Corona friendly options to raise money. As the planning committee for the event, we and our entire year urgently seek your support!

You can help us by:

a) buying one or more ticket(s) for the event (If you are interested in buying a ticket, yet did not receive any information on the process, please contact us via email!).

b) donate to our GoFundMe: https://gf.me/u/yumsjy

c) taking part in bake sales (only during conferences), flea markets etc. that are organised by AbiQ3/4 and IB13!

The prom will take place on the 19th of June 2021 at the Metropol in Berlin-Schöneberg.

There will be a three course dinner (with drinks), festive speeches, socializing and dancing to celebrate the graduating year of 2021. The whole evening will be accompanied by a DJ and photographer to remember the unforgettable celebration. Parents, siblings, friends and teachers of the graduates are cordially invited!

If the prom should be cancelled due to the Coronavirus, all money will be refunded according to the contract. Since this only applies to the tickets purchased and not to money donated, we will pass on all collected donations directly to the school (Library, Thomas etc.), should the event not take place. This way the money will still serve a good cause.

If you have any further questions, please contact us here:

Thank you in advance for your support!

Sincerely,

The Prom Committee

Bronwyn Barrett, Sive Chambers, Maya Dejean, Lilliana Hermann und Victoria Kruse.

Abschlussball 2021

Liebe NMS Eltern, Erziehungsberechtigte, Lehrer, Schüler und Friends,

Wir hoffen, Sie haben sich in das neue Schuljahr eingelebt und genießen entspannte Wochenenden zwischen den langen Schulwochen!

Aufgrund der Covid-19 Pandemie haben wir Probleme mit der Finanzierung des Abschlussballs des Abitur und IB Jahrgangs 2021. Die Events, die normalerweise zum Fundraising diesen, fallen dieses Jahr aus und wir müssen auf andere Methoden ausweichen um Geld zu sammeln. Als das Komitee, bitten wir, und der ganze Jahrgang, um Ihre Unterstützung!

Sie können uns helfen, in dem Sie:

a) ein oder mehrere Ticket(s) für den Abschlussball kaufen (Wenn Sie am Kauf einer Karte interessiert sind, aber noch keine Informationen über das Verfahren erhalten haben, kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail!)

b) an unser GoFundMe spenden: https://gf.me/u/yumsjy

c) bei Bakesales (nur während Konferenzen), Flohmarkt etc. mitmachen, welche von AbiQ3/4 und IB13 geplant werden!

Der Abschlussball findet am 19. Juni 2021 im Metropol in Berlin-Schöneberg statt. Es wird ein dreigängiges Abendessen (mit Getränken), feierliche Reden, geselliges Beisammensein und Tanzen geben, um das Abschlussjahr 2021 zu feiern. Der ganze Abend wird von einem DJ und einem Fotografen begleitet, um die unvergessliche Party festzuhalten. Eltern, Geschwister, Freunde und Lehrer der Abiturienten und IB Graduates sind herzlich eingeladen!

Sollte der Abschlussball aufgrund des Corona Viruses ausfallen, wird das gesamte Geld laut Vertrag rückerstattet. Da dies nur für die gekauften Tickets gilt und nicht für gespendetes Geld, werden wir alle gesammelten Spenden, sollte die Veranstaltung nicht stattfinden, direkt an die Schule weitergegeben (Library, Thomas etc.). So wird das Geld trotzdem einem guten Zweck dienen.

Bei weiteren Fragen können Sie eine E-mail an unser Komitee schicken:

Vielen Dank im Voraus für Ihre Unterstützung!

Mit freundlichen Grüßen,

Das Abschlussball Komitee

Welcome to NMS

Nelson Mandela School is a diverse and inclusive international bilingual state school, teaching from grade 1 to 13. Students in the final year can graduate with either the bilingual Abitur or the International Baccalaureate (IB).
NMS is among the Berlin schools which regularly achieve top average Abitur grades.

26.10.2020 Nelson-Mandela-Schule · Staatliche Internationale Schule Berlin | Nelson Mandela School · State International School Berlin